English

OCT 3

OCLC Contactdag 2023

Ontmoet collega bibliothecarissen uit Nederland en Vlaanderen tijdens de OCLC Contactdag 2023.

Tijdens de Contactdag is er aandacht voor brancheontwikkelingen bij openbare, wetenschappelijke en speciale bibliotheken en we gaan in op de stand van zaken en ontwikkelingen bij OCLC. Dit jaar staat het thema Blijvend ontwikkelen: innovatie voorbij de hype centraal.

Binnenkort hoor je meer over het programma en de sprekers.

Blijvend ontwikkelen

Innovatie voorbij de hype

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Iedereen wil de eerste zijn bij de laatste trends. We willen vooroplopen en zeker niet achteraan. Bibliotheken ook. Blijvend ontwikkelen is goed. Het houdt ons scherp, zorgt dat we aansluiten bij de behoeften van gebruikers én dat we in beeld blijven. Blijvend ontwikkelen is ook een uitdaging. Waar doe je goed aan? Spring je gelijk op de trein of kijk je eerst de kat uit de boom? Wat als je te laat bent?  

Tijdens de OCLC Contactdag ontdekken we samen hoe bibliotheken en OCLC zich blijven ontwikkelen. Niet zomaar omdat er nieuwe technieken of hypes zijn. We kijken voorbij de hype, naar wat echt nuttig en nodig is voor bibliotheken. Innoveren, maar wel verstandig. Met een blik op de toekomst en de lessen uit het verleden.  

Register to attend

Start Date

03 October 2023

End Date

03 October 2023

Location

Amersfoort

Venue

Eenhoorn Meeting Center