Centrale Catalogus Ziekenhuisbibliotheken support

Binnen de Centrale Catalogus Ziekenhuisbibliotheken (CCZ) zijn er instellingen die in eerste instantie vragen van andere bibliotheken beantwoorden. Zo zijn er contactpersonen voor invoerproblemen, thesaurusonderhoud van trefwoorden- en NLM-thesauri en interbibliothecair leenverkeer. Voor technische vragen waar de CCZ geen antwoord op weet, ondersteunt de OCLC Servicedesk (zie hiernaast) de medische bibliotheken.

Support voor de onderdelen van de CCZ

Omdat het pakket voor de CCZ bestaat uit verschillende producten en diensten van OCLC, verwijzen wij u naar de supportpagina's van de betreffende producten en diensten. Daar vindt u links naar documentatie, informatie over training, richtlijnen voor het gebruik, handleidingen en veelgestelde vragen.

Meer over GGC support »
Meer over NCC-IBL support »
Meer over PiCarta support »
Meer over WinIBW support »

Training en begeleiding

OCLC vindt het belangrijk dat u of uw medewerkers effectief kunnen werken met de diensten die u van ons afneemt. Voor standaardtrainingen en -cursussen werken wij samen met Ingressus in Rotterdam. Dit levert grote voordelen op voor de cursisten: hogere frequentie, meer keuze en een uitgebreid ondersteuningstraject. Bij een nieuwe catalogiseeraansluiting ontvangt u een voucher als bijdrage van OCLC t.b.v. de cursuskosten die u aan Ingressus betaalt.
Meer over de cursussen van Ingressus »

Support voor CCZ

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:
E
support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P Postbus 876, 2300 AW  Leiden, Nederland

De Servicedesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

For support enquiries in the Netherlands, Belgium and Luxembourg, please contact the Service desk:
E support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P P.O. Box 876, 2300 AW  Leiden, Netherlands

Support is available from Monday through Friday, between 08:30 and 17:00 hrs.