亚太地区

简报

OCLC 简报提供世界范围内与 OCLC 项目和服务有关的地区性焦点信息,及各地图书馆现状: 澳大利亚、加拿大、中国、德国、荷兰、新西兰和英国。从采访和专题报道到培训日程和特惠信息,地区简报让您随时了解身边的人和事。

最新版本


OCLC 摘要(OCLC Abstracts)

  • Vol. 17, No. 14

    In this issue: Right-scaling Stewardship report provides multi-scale perspective on cooperative print management; 2014 U.S. Digital Future in Focus; Danish library collections now discoverable worldwide in real time through WorldCat

View other editions of OCLC Abstracts »

OCLC 中国简报

View other editions of OCLC China Newsletter »

我们是全球性的图书馆合作组织。从1967年以来,一直为会员所拥有,并受其管理以及维护。我们推崇的宗旨是以公益为己任,共同合作,改进对全球图书馆拥有信息的访问以及设法通过相互协作降低成本。 了解更多 »