WorldShare Management Services support

OCLC biedt uitstekende support aan de gebruikers van WorldShare Management Services (WMS). Te denken valt aan het ervaren Implementation Services team, de medewerkers van Customer Support en aan het online User Support Center.

User Support Center

Het User Support Center [Engels; met wachtwoordbeveiliging] bevat een schat aan informatie over hoe u OCLC WorldShare Management Services kunt implementeren en gebruiken. Leden van de WMS 'community' kunnen antwoorden op hun vragen vinden en deelnemen aan discussies met andere gebruikers van WMS.

OCLC Implementation Services: expertise, menskracht en tools

Voor bibliotheken die voor OCLC's WorldShare Management Services hebben gekozen, zal het OCLC WMS implementatieteam u assisteren bij de datamigratie, de configuratie van het uitleenreglement, de training van uw medewerkers en bij change management. Alles om een succesvolle overgang naar WMS mogelijk te maken.

Aan onze Nederlandse klanten bieden wij het zogenoemde 'traditionele' implementatiemodel aan. Hierbij wordt u in de gelegenheid gesteld om WMS in uw eigen tempo te implementeren en om een-op-een met de deskundigen van OCLC samen te werken. Ervaren OCLC medewerkers zullen u stap voor stap door het WMS implementatietraject leiden.

Anders dan in de VS is de 'cohort' optie in Nederland niet beschikbaar.

Support voor WorldShare Management Services

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:

E  support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P Postbus 876, 2300 AW Leiden, Nederland

De Servicedesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

For support enquiries in the Netherlands, Belgium and Luxembourg, please contact the Service desk:

E  support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P P.O. Box 876, 2300 AW  Leiden, Netherlands

Support is available from Monday through Friday, between 08:30 and 17:00 hrs.