WorldCat knowledge base

Om onze gebruikers beter van dienst te zijn, gaan alle gebruikers van de WorldCat knowledge base vanuit de module WorldCat knowledge base in de OCLC Service Configuration over naar de tab Metadata in de WorldCat interface.

Voor instructies voor de overgang, zie de pagina Transition to the WorldShare interface.

Welkom op de knowledge base support site

Op deze pagina vindt u onder andere links naar het Amerikaanse gedeelte van de Support-website met documentatie, training en informatie over webconferenties.

Aan de slag

Aanvraagformulier WorldCat knowledge base
Gebruik dit formulier om de WorldCat knowledge base (KB) aan te vragen. Als uw bibliotheek al via de OCLC Service Configuration toegang heeft tot de knowledge base, vult u dit formulier in om eveneens toegang te krijgen via de WorldShare interface.

WorldCat knowledge base office hours Elke week op een vast tijdstip kunt u met behulp van de tool 'WebEx' deelnemen aan een webconferentie met OCLC medewerkers in de VS. Voor deze zogeheten 'office hours' hoeft u zich niet van tevoren aan te melden.

Dinsdag 18:00 - 19:30 uur (Amsterdam CET)
Tussen de tweede en de laatste zondag van maart, en de laatste zondag van oktober en de eerste zondag van november gelden afwijkende tijden.

Collecties in de WorldCat knowledge base Op deze pagina kunt u de meest recente lijst vinden van collecties/databaseleveranciers die beschikbaar zijn in de wereldwijde WorldCat knowledge base.


Aanvullende informatie

Via de links in het linkermenu komt u op het Amerikaanse gedeelte van de Support-website. Hier kunt u alle beschikbare informatie bekijken.

Support voor de WorldCat knowledge base

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:
E  support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P Postbus 876, 2300 AW Leiden, Nederland

De Servicedesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Geplande trainingen

Deze pagina wordt verder uitgebreid en zal uiteindelijk ruimte bieden aan onder andere nieuws en discussiefora. U kunt een bladwijzer voor deze pagina aanmaken om op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie.

Op dit moment bevinden de discussiefora zich in het User Support Center:

Inloggen WorldShare Management Services User Support Center
Gebruikersnaam en wachtwoord nodig »

We are a worldwide library cooperative, owned, governed and sustained by members since 1967. Our public purpose is a statement of commitment to each other—that we will work together to improve access to the information held in libraries around the globe, and find ways to reduce costs for libraries through collaboration. Learn more »