WinIBW support

Inloggen

• Inloggen OCLC Download pagina
    Software en documentatie downloaden voor WinIBW-gebruikers met instellingsbevoegdheid.
  • Inloggen FTP-server
    Software en documentatie downloaden voor geregistreerde gebruikers. U kunt toegangsgegevens aanvragen bij de Servicedesk.

Training

Cursussen over WinIBW worden verzorgd door onze trainingspartner Ingressus.
Meer informatie over de cursussen van Ingressus »

Documentatie

Voor bibliotheekprofessionals

Nieuw in WinIBW3.7 (20 december 2013)

Procedure: Downloaden m.b.v. de WinIBW3 Update Service (26 maart 2013) Instructie voor het downloaden en installeren van de nieuwe tabellen die door OCLC beschikbaar worden gesteld in het kader van de invoering van RDA in Nederland.

Nieuw in WinIBW3.6 (14 maart 2013)

Nieuw in WinIBW3.5 (14 maart 2013)

De nieuwe script editor in WinIBW3.4 (14 maart 2013)

Nieuw in WinIBW3.4.0 en 4.1 (14 maart 2013)

Handleiding WinIBW 3.3.8

Voor systeembeheerders

Procedure: WinIBW3 netwerkversie installeren (26 maart 2013)Instructie voor het installeren en gebruiken van de netwerkversie van WinIBW3.6.

Informatie over WinIBW firewall-instellingen

Support voor WinIBW

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:
E support-nl@oclc.org

For support enquiries in the Netherlands, Belgium and Luxembourg, please contact the Service desk:
E support-nl@oclc.org