LBS support

Documentatie downloaden voor geregistreerde gebruikers.

Training

Inloggen OPC4 Training Module

Online zelftraining voor gebruikers van de OPC4 van een achttal Nederlandse bibliotheken.

De OPC4 Training Module werkt in Microsoft Internet Explorer versie 8 en hoger en in Mozilla Firefox versie 3.0 en hoger.

Support voor LBS

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:
E support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P Postbus 876, 2300 AW Leiden, Nederland

For support enquiries in the Netherlands, Belgium and Luxembourg, please contact the Service desk:
E support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P P.O. Box 876, 2300 AW  Leiden, Netherlands