Español

Informatie=macht, 9 november, NBC Congrescentrum, Nieuwegein
NOV 9

KNVI Jaarcongres 2017

Informatie = m8

Dit jaar organiseert KNVI op 9 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het Jaarcongres. Dit jaar is het thema: Informatie = m8. Komt u naar het congres? Bezoek dan zeker de OCLC-stand.

We leven in tijden dat het belang van informatie dagelijks toeneemt. Zaken als ‘alternatieve feiten’, ‘betrouwbaarheid, ‘authenticiteit van informatie’  ‘fake nieuws’, ‘de invloed van grote informatieverzamelaars zoals Facebook en Google etc.’ en bronnengebruik beheersen dagelijks het nieuws. Daarmee lijkt ook de macht van diegene die informatie verzamelen, beheren en verspreiden toe te nemen. Wat is de rol van de Informatieprofessional in deze ontwikkeling?

Door het samengaan van de verenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD is het congres groter dan voorheen. Het Jaarcongres opent en sluit af met een plenair programma, met onder andere de sprekers Marietje Schaake, René ten Bos en Rik Maes. Gedurende de dag kan de congresganger kiezen uit vijftien tracks met interactieve workshops en presentaties. Aan bod komen onder andere datavisualisatie,  jonge talenten, digitaal denken, de betekenis van IBM Watson voor ons vakgebied, actuele ontwikkelingen als blockchain en nog veel meer. Bekijk hier alle tracks en sessies.

Inscríbase para asistir

Fecha

09 noviembre 2017

Hora

09:00 – 18:00
Central European Time [UTC +1]

Ubicación

Nieuwegein

Lugar

NBC Congrescentrum

Zet in mijn agenda