De locaties voor de bijeenkomst

Locatie voor bijeenkomst – Palais des Congrès

Het Palais des Congrès is een specifiek gebouwd modern gebouw waar grote bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. Het is de locatie geweest voor verschillende prestigieuze conferenties, zoals de 24ste NAVO top. Met de modernste conferentiefaciliteiten en een groep enthousiaste medewerkers kunnen wij met vertrouwen uitkijken naar een succesvol evenement op deze locatie.

De locatie is goed bereikbaar vanaf een aantal dichtbijgelegen hotels en heeft een goede tramverbinding. Voor meer informatie over de locatie kunt u hier een brochure downloaden. Daarin staat een kaart die de afstand weergeeft van de verschillende nabijgelegen hotels en de tramlijnen.

Foto's van het Palais des Congrès

Palais 1
Palais 2
Palais 3

Locatie voor de receptie en het conferentiediner - L’Ancienne Douane

Dit bekende, vijf tot zes eeuwen oude gebouw is gelegen in het oude hart Straatsburg, langs de rivier de Ill. Dit monument is gebouwd in 1358 en was de oorspronkelijke ingang tot de haven van Straatsburg. De kathedraal bestond nog niet toen de Ancienne Douane werd gebouwd op de oever van de rivier. Of het nu de glas-in-loodramen of de muurschilderingen zijn, de rijke decoratie van de plek is het resultaat van vele jaren bewogen geschiedenis. Door het serveren van traditionele Elzasser gerechten zoals ganzenlever en beroemde lokale wijnen zoals Riesling is dit de perfecte setting voor deelnemers om kennis te maken met de wereldbekende Elzasser keuken.

OCLC is een mondiaal bibliotheekcoöperatief, sinds 1967 in bezit van, bestuurd door en actief dankzij de leden. Ons publieke doel is dat we samen de toegang verbeteren tot de informatie in bibliotheken wereldwijd en manieren vinden om de kosten voor bibliotheken te verminderen door samenwerking. Verder lezen »