Uitnodiging voor inzendingen voor
een postersessie

Aantonen van innovatie in gegevensbeheer

Wat is een postersessie?

Een postersessie is een methode van presenteren die zich heeft bewezen als succesvol medium voor conferentiedeelnemers om hun werk, ervaringen en ideeën uit te wisselen in een informele netwerkomgeving. Elke spreker creëert een poster die aan bepaalde richtlijnen voldoet en de deelnemers zullen in de twee dagen tijdens de pauzes van het programma de kans krijgen om met de sprekers te praten om zo meer te weten te komen over hun project.

 

Waarom een postersessie?

Dit gedeelte van de Regional Council Meeting is een belangrijke netwerkgelegenheid voor de leden in de EMEA-regio en zal een waardevolle gelegenheid bieden te spreken met collega’s en deskundigen, om nieuwe ideeën en manieren van werken te verkennen, misschien de weg vrij te maken voor toekomstige samenwerkingsverbanden en het bieden van gespreksstof voor de rest van het evenement.

Het thema van deze sessie is Aantonen van innovatie in gegevensbeheer en we zijn erg geïnteresseerd in de werkzaamheden op het gebied van linked data, visualisatie van gegevens, analyse van gegevens, data of text mining, mobiele applicaties en toegevoegde realiteit.

Hoe werkt de postersessie?

De EMEA Regional Council kiest een aantal mensen om hun poster te presenteren en zal deze ruim van te voren inlichten, zodat zij de tijd hebben hun posters voor te bereiden. De postersessie zal plaatsvinden tijdens de pauzes en lunches op beide dagen.

Voor de beste poster zal een award worden uitgereikt op 27 februari aan het eind van de bijeenkomst, deze wordt gedurende het verloop van de twee dagen gekozen door leden van de EMEA Regional Council Executive Committee.

Hoe werkt het proces van het indienen van een idee voor een poster?

Indien u geïnteresseerd bent in het presenteren van een poster, dient u het formulier in te vullen vóór de sluitingsdatum van 9 januari 2013.

Verdere richtlijnen over het formaat van de poster vindt u hier.

 

Vul alle delen van dit formulier in en houd er s.v.p. rekening mee dat uw inzending in het Engels geschreven moet zijn.

OCLC is een mondiaal bibliotheekcoöperatief, sinds 1967 in bezit van, bestuurd door en actief dankzij de leden. Ons publieke doel is dat we samen de toegang verbeteren tot de informatie in bibliotheken wereldwijd en manieren vinden om de kosten voor bibliotheken te verminderen door samenwerking. Verder lezen »